Tartós szőrtelenítés

Légy szőrtelen és magabiztos az év minden napján!

Mostantól felejtsd el a gyakori borotválkozást és a fájdalmas gyantázást – az innovatív technológiák révén a tartós szőrtelenítés lehetővé teszi számodra, hogy hosszú ideig élvezd a sima, bársonyos bőr érzését.

Élvezd a simaságot

Az eljárások között a lézeres szőrtelenítés kiemelkedik, mivel speciális lézertechnológiát alkalmaz a szőrszálak gyökereinek megcélzására. Ez a folyamat nagy pontosságot és hatékonyságot kínál, mivel a lézerfény a szőr pigmentjére irányul, meggátolva a szőrnövekedést. A lézeres szőrtelenítés során a kezelési terület hőhatása révén a szőrtüszők meggyengülnek, és ezáltal a szőrszálak visszanövekedése lelassul, vagy akár teljesen megszűnik.

Foglald le időpontodat telefonon: + 36 20 496 6439

Kiemelt figyelem

Mi, a szalon csapata, hiszünk abban, hogy a szépség és kényeztetés nem csupán egy szolgáltatás, hanem egy élmény is egyben. 

Nálunk nemcsak a professzionalitás, hanem a családias légkör is kiemelt szerepet kap. Vendégeink számára olyan helyet teremtünk, ahol otthon érezhetik magukat, és ahol a kényelem és biztonság mindenekfelett áll.

Minden vendégünkre egyedi figyelmet szentelünk, mert számunkra nem csak üzlet, hanem személyes kapcsolat is az, amit építünk. Lézeres szőrtelenítés során különös gondossággal dolgozunk, hogy a kezelés ne csak hatékony, de kellemes élmény is legyen.

 
 

Lézeres szőrtelenítés előnyei

Fedezd fel az időtálló szépség titkát lézeres szőrtelenítéssel! Egy új éra kezdődik a bőrápolásban, és miért választanád a hagyományos gyantázást vagy a borotválást, amikor a lézeres szőrtelenítés magában rejti a következő előnyöket:

Hosszantartó Eredmények

A lézeres szőrtelenítés nemcsak azonnali simaságot biztosít, de hosszú távon is megakadályozza a szőr növekedését. Elfelejtheted a gyakori borotválkozást vagy a gyantázást, és élvezheted a tartós, selymes bőr érzését.

Fájdalommentes

Míg a gyantázás kellemetlenséget és fájdalmat okozhat, a lézeres szőrtelenítés minimális kellemetlenséggel jár. A kezelés során csak enyhe érzékenység érezhető, és gyorsan elmúlik.

Gyors és Hatékony

A lézeres szőrtelenítés egyetlen kezeléssel is látványos eredményeket hozhat, és a kezelési területtől függően sokkal gyorsabb, mint a hagyományos alternatívák.

Bőrkímélő Technológia

A modern lézeres szőrtelenítő eszközök kíméletesek a bőrhöz, minimalizálják az irritációt és csökkentik az esetleges bőrproblémák kialakulásának kockázatát.

Költséghatékony Hosszú Távon

Bár az első pillanatban a lézeres szőrtelenítés kezelés költségesnek tűnhet, hosszú távon megtakarítást eredményez, hiszen elkerülheted a folyamatosan ismétlődő borotválkozás vagy gyantázás költségeit.

Várunk szeretettel téged is!

Szalonunkban a leginnovatívabb eljárásokkal és szolgáltatásokkal várunk! Így mindig tudhatod, hogy a legjobb kezekben szépülsz.

Elysion Pro-val a tartós szőrtelenségért!

Az Elysion Pro egy új generációs diódalézeres professzionális szőrtelenítő eszköz. Az eszköz működési elve egyszerű, a lézer elpusztítja a szőrszálakat és azok gyökerét.

A készülék lézeres impulzusokkal támadja meg a szőrtüsző pigmentjét – a melanint -, amelyek a szőrtüsző magas hőmérsékleten történő megsemmisülését okozzák a bőr károsítása nélkül. Diódalézer lévén a hosszantartó szőrtelenítés garantált, szemben az ipl szőrtelenítés és a villanófényes szőrtelenítés módszerével.

Miért a legjobb választás


az Elyison Pro?

Az Elysion Pro egyedi előnyeit a hatékonyság és biztonság terén választják a vendégeink. És miért is? Mert nem csak egy gép – egy élmény, ami egyesíti az innovációt és a hatékonyságot.

Egyedülállóan magas hatékonyságával és biztonságos kezeléseivel forradalmasítja a szépségápolást. Kifinomult technológiája egyesíti az egyéni igényekkel, kényelmet és eredményességet nyújtva, és egy igazi élménnyé varázsolva a szőrtelenítést.

Keress minket időpontfoglalásért vagy bővebb információkért: + 36 20 496 6439

Nagyon fontos, hogy a lézeres szőrtelenítő szolgáltatásunk csak előre megadott napokon áll rendelkezésre. Kérjük, lépj időben kapcsolatba velünk az időpont foglalás érdekében.

Kecskemét, Izsáki út 4. G/4 földszint 11.

barbara.juhasz95@gmail.com

Hétfőtől – szombatig : 09.00-19.00
Vasárnap: zárva

Vendégeink maximális kényelme érdekében a szalonban bankkártyával is fizethetsz!

Kizárólag magánszemélyeket áll módomban kiszolgálni!