Problémamegoldás magas minőségű biokozmetikumokkal

Számomra ezek a kezelések az évek során bebizonyították, hogy hatékonyan kezelik a bőrproblémákat és gyengédek a bőrhöz. Vendégeim addig még nem tapasztalt pozitív élményekről számoltak be. Hiszem, hogy egy-egy hámlasztás vagy tisztítás is lehet jó élmény, úgy hogy közben folyamatosan látjuk a bőr egészségének fejlődését.

Phyt’s Aqua kezelés tisztítással

Széles hatásspektrumú kezelés, melyet zsírosabb, aknés és szárazabb, érzékenyebb bőrök számára is javasolt.  Tiszítással kombált, így a kezelés során megtisztítjuk a bőrt a miteszerektől is. A nyomkodást követően az alginát maszknak köszönhetően látványosan megnyugszik a bőr. A végén egy tiszta, felfrissült, hidratált bőrérzetet kapsz!

Időtartam:

120 perc

Ár:

20.500 Ft. / alkalom

Oxigenizáló, Anit-Pollution kezelés tisztítással

A fakó, sápadt, kombinált bőrök számára igazi felfrissülést nyújtanak ez a kezelés. Tisztítással kombinálva az eredmény egy tiszta, egészséges, üde bőrkép lesz. Fő hatóanyaga a klorofill, mely oxigenizáló hatásának köszönhetően tölti fel a bőrt, emellett a géles állagú termékek vigyáznak arra, hogy a kombinált bőrök számára lényeges kettősség megmaradjon: táplálja a bőrt, és kezelje a faggyúmirigy túlzott működését.

Időtartam:

110 perc

Ár:

18.500 Ft. / alkalom

Érett bőrök tisztító kezelése- Soin D’O tisztítással

Néha az érett bőröknek is szükségük van a harmonizálásra, mert a miteszerek és aknék még felütik a fejüket. Ilyenkor a legjobb választás ez a kezelés, mivel az anti-age hatóanyagok mellett kifejezetten erre a bőrre kifejlesztett anyagokat is tartalmaz, melyek segítik a bőr egységességének helyreállítását. A kezelést egy speciális masszázstechnikával tesszük egyedivé.

Időtartam:

120 perc

Ár:

21.500 Ft. / alkalom

Panacée - luxus anti-age kezelés

A legkényeztetőbb kezelés, amivel valaha találkoztál! A Panacée termékek különleges hatóanyagaival azonnali, látványos erdeményt nyújtanak.
A kezelés többek között tartalmaz egy speciális gépi masszázst és egy kényeztető, manuális masszázst. Csodás illatok, felejthetetlen élmény és önbizalmat adó hatékonyság vár rád, ha a Phyt’s Panacée-t választod.

Időtartam:

90 perc

Ár:

39.000 Ft. / alkalom

Bőrtökéletesítő, pigmentfolt halványító bio kezelések kúrákban

A pigmentfoltok halványításánál a legjobb ha kúrákban gondolkozunk. A rendszeres kabin kezelések mellett a jól beállított otthoni rutin valódi változást hozhat.

Bio Glikolsavas Hámlasztó Kúra

A kúra során a bőrfelszín erős koptatásával érjük el az intenzív megújulást. Pigmentfoltok ellen is kiválóan bevethető, de aknés, problémás bőrökre, vagy ráncok csökkentésére is alkalmas. A bőr egységesebb és egészségesebb lesz. A kúra min. 4 alkalomból áll, amit 10 naponta kell ismételni.  A teljes ár, ami 4 kezelést fed le: 101.500 Ft. Ez az ár tartalmaz még két krémet, amivel 20.000 Ft-ot spórolhatsz!

Időtartam:

60 perc

Ár:

29.000 Ft. / alkalom

Pigmentfolt halványító kúra

A Phyt’s pigmentfoltok elleni kezelése egy különleges összetevőt, úgynevezett PWE komplexet tartalmaz, mely rendelkezik minden olyan hatóanyaggal, melyek a halványításban bevethetők. Ennek köszönhetően küzd meg a makacs foltokkal, emellett pedig még hidratálja és feszesíti is a bőrt. 6 alkalmas kúrában ajánlott a kezeléseket végezni, melyeket hetente egyszer ismétlünk meg. A 6. alkalommal pedig 50%- kedvezménnyel szépülhetsz!

A kúra mellé mindenképp ajánlott az otthoni ápolókat használni!

Időtartam:

90 perc

Ár:

20.000 Ft. / alkalom

Kecskemét, Izsáki út 4. G/4 földszint 11.

0620/2442987

0620/4966439

barbara.juhasz95@gmail.com

Hétfőtől – szombatig : 09.00-19.00

 
Szombat: sminkek készítése egyéni bejelentkezés alapján
Vasárnap: zárva

Vendégeink maximális kényelme érdekében a szalonban bankkártyával is fizethetsz!

Kizárólag magánszemélyeket áll módomban kiszolgálni!