Legyen igéző tekinteted!

A szempilla lifting emeli és formázza a szempillákat, nyitottá téve a tekintetet, míg a szemöldök laminálás sűrűbbé és jól formálttá varázsolja a szemöldök vonalát. Ezek a gyors és hatékony kezelések azonnali frissülést hoznak, egyszerűsítve a reggeli szépülési rutint és kiemelve az arc természetes szépségét.

Laminálás & Lifting

Hangsúlyozd szépségedet tekinteted kiemelésével! Ez a két eljárás természetesen emeli ki adottságaidat, így segíti a magabiztos megjelenést.

Egyszerű és tartós

Mindkét eljárás rendkívül egyszerű és időtakarékos, ami ideális a mindennapi rohanó életvitelünk mellett. A kezelt szempillák és szemöldök napokon át megőrzik formájukat, minimalizálva a sminkelési időt és erőfeszítést.

Nincs szükség sminkre

Ezek az eljárások azonnal élénkítik a pillantást, így minimalizálják a napi sminkelési időt és fáradtságot. A szemöldök laminálás különösen előnyös, mivel a formázott szemöldök egész napos tartósságával megspórolja a napi szemöldökceruzázást vagy festést.

Fiatalos hatás

Mind a szempilla lifting, mind a szemöldök laminálás megemeli és nyitottabbá teszi a szemeket, aminek következtében fiatalító hatást érnek el.

Mit érdemes tudni a szemöldök laminálásról?

  1. Kontraindikációk: Szemöldök laminálás előtt fontos konzultálni a kozmetikussal. Terhesség és szoptatás idején nem ajánlott.

  2. Élettartam: Az eredmények általában 6-8 héten át megmaradnak. A gondos utóápolás és a kozmetikus által adott útmutatások betartása segíthet az élettartam meghosszabbításában.

  3. Fájdalommentes Kezelés: A szemöldök laminálás fájdalommentes és kényelmes élmény. A vendégek általában kényelmesen feküdnek védőfólia alatt, miközben a kozmetikus dolgozik.

  4. Utóápolás: Az első 24 órában kerülni kell a víz, gőz és szauna közvetlen érintkezését a szemöldökkel. A kozmetikustól kapott utasításokat be kell tartani a legjobb eredmény érdekében.

 

Mit érdemes tudni a szempilla liftingről?

  1. Kontraindikációk: Fontos tudni, hogy bizonyos egészségügyi állapotok, például szemfertőzés, allergiás reakciók vagy szemhéj gyulladás esetén a szempilla lifting nem javasolt. Terhesség és szoptatás idején is érdemes konzultálni a kezelésről.

  2. Időtartam: A szempilla lifting kezelés időtartama általában 1-1,5 óra, de ez változhat a kivitelezéstől és a vendég szempilláinak állapotától függően.

  3. Élettartam: Az eredmények általában 6-8 héten át megmaradnak, de ez egyéni szempillatípustól és gondozástól is függ. A rendszeres utóápolás és a kozmetikus által adott útmutatások betartása meghosszabbíthatja az élettartamot.

  4. Utóápolás: Az első 24 órában érdemes kerülni a víz, gőz és szauna közvetlen érintkezését a szempillákkal. A kozmetikustól kapott utasításokat be kell tartani a legjobb eredmény érdekében.

  5. Nem Igényel Tartósítószert: A kezelés során nem alkalmaznak tartósítószereket vagy más kemikáliákat, így a szempilla lifting természetes és kíméletes a szempillákkal szemben.

Két kis varázslat, amelyek egyszerűen csodálatos hatásokat képesek elérni! A szempilla lifting és szemöldök laminálás nem csupán divatos trendek, hanem valódi szépítési rituálék, amelyek megváltoztatják az arc karakterét és a pillantás kifejezőerejét.

Kecskemét, Izsáki út 4. G/4 földszint 11.

0620/2442987

0620/4966439

barbara.juhasz95@gmail.com

Hétfőtől – szombatig : 09.00-19.00
Vasárnap: zárva

Vendégeink maximális kényelme érdekében a szalonban bankkártyával is fizethetsz!

Kizárólag magánszemélyeket áll módomban kiszolgálni!