Válaszd ki bőröd számára a legmegfelelőbb kezelést a Phyt's széles palettájáról

Érzékeny, extra száraz, rosáceára hajlamos a bőröd? Vagy csak szeretnél egy intenzív feltöltélt a bőrödnek? Vagy egyszerűen szeretnél kikapcsolódni, pihenni és élvezni ahogy a finom illatok és kellemes textúrák ellazítanak? Válogass a széles palettából!

Multivitaminos feltöltés anti-age pálcás masszázzsal

Ez a kezelés hatékonyan küzd az öregedés ellen. Feszesíti a bőrt, elengedhetetlen ásványi anyagokkal, vitaminokkal tölti fel, növeli a rugalmasságát. Mindemellett a maximális ellazulás élményét nyújta a bambusz pálcáknak köszönhetően. Különleges masszázstechnikája segít a nyugalom megteremtésében és bőr szépítésében. Garantált a WOW hatás!

Időtartam:

95 perc

Ár:

23.700 Ft. / alkalom

Szemkörnyék ápolás bio kozmetikumokkal

Hatékony kezelés a táskák, ödémák, fekete karikák ellen. A tekintet felfrissült, üde, tónusos lesz. Finomítja az apróbb ráncokat, így teszi fiatalosabbá a megjelenést. A szemkezelés beilleszthető egy másik arckezeléshez, de önálló kezelésként is végezhető.

Időtartam:

40 perc önmagában

20 perc más kezeléssel összevonva

Ár:

13.000 Ft. / alkalom

10.900 Ft. / alkalom

Phyt’s Sima kezelés extra száraz bőrökre

Az érzékeny, száraz, tápanyaghiányos bőrök kezelése. Bio argánolajjal intenzíven táplálja a bőrt és védi a szabadgyökök és a környezeti hatásokkal szemben.

Időtartam:

80 perc 

Ár:

20.800 Ft. / alkalom

Soin Caply kezelés a rosácea megelőzésére

Nyugtató, érfalerősítő hatóanyagoknak köszönhetően tökéletes választás rosáceás bőrre, vagy a rosácea megelőzésére.  Csökkenti a kipirosodást, összehúzza az érfalakat és nyugtat, regenerál.

 

Időtartam:

80 perc 

Ár:

20.000 Ft. / alkalom

Oligo Vital kezelés 40+

Kifejezetten szárazabb, érettebb bőrökre lett kifejlesztve. A kezelés egy különleges fahéjas szérumot tartalmaz, mely stimulálja a sejteket, táplál és sejt szinten regenerál. A bőr azonnal ragyogóbb és feszesebb lesz. Emellett a különleges masszázs mozdulatok is segítik a feszesítő hatás elérését, mely során célzottan a ráncokra hatunk.

Időtartam:

95 perc 

Ár:

20.800 Ft. / alkalom

Alap kezelések normál, száraz, vagy zsíros bőrre

Az alap arckezelések harmonizálják, szinten tartják a bőr állapotát. Száraz, dehidratált, illetve zsíros, problémás bőrökre is alkalmazható.

Időtartam:

70 perc 

Ár:

15.800 Ft. / alkalom