Problémamegoldó kezelések

Legyen szó kombinált, aknés, problémás bőrről, vagy akár pigmentfoltokról, a Phyt’s különleges kezelései, kúrái hatásos segítséget nyújtanak. A célunk a bőr egészségének és egyensúlyának helyreállítása és fenntartása. 

Egyéb kezelések

A Phyt’s rendkívül széles palettájáról nem maradnak le a rosáceára hajlamos, érzékeny, extra száraz bőrrel küzdők kezelései sem. De emellett találsz olyan masszázst is, amelynél bambuszpálcákkal hatunk az érzékeidre. Itt biztosan megtalálod azt a szolgáltatás, amit szívesen kipróbálnál!

Alkalmi és menyasszonyi smink

A smink készítésénél fontosnak tartom, hogy az arc alapvető szépségjegyeit hangsúlyozzuk ki. A színek harmonizálása – egy jól megválasztott rúzs, vagy szemhéjfesték – gyönyörűen kiemeli a természetes szépségünket.

Varázsold igézővé a tekintetedet szempilla liftinggel

Ha úgy érzed szempillaspirál nélkül nem is látszódik, hogy van pillád, viszont természetes módszerrel szeretnéd kicsit látványosabbá tenni, akkor ez a te szolgáltatásod!

 

Tudj meg többet a kezelésről és próbáld kiTe is!

Ajándékkártya a Phoenix Szépségszalonba

Ajándékozd a feltöltődés élményét! Ki ne vágyna egy óra ellazulásra, regenerálódásra lágy zene, halk fény és kellemes masszázs kíséretében? Tökéletes minden Nő számára születésnapra, nőnapra, karácsonyra vagy bármilyen alkalomra.

A szalonban bankkártyával is tudsz fizetni!

Sokszor okozott már problémát neked is, hogy nem volt nálad készpénz? Én több vendégemnél tapasztaltam a folytonos pénzfelvételi tortúra miatt, hogy nem tudták igénybe venni kedvenc szolgáltatásukat, vagy késtek vagy esetleg el is felejtették.

Szerencsére, mostmár ha a Phoenix Szépségszalonba jössz, nem kell az automatáknál plusz köröket futnod!

Számomra a Ti kényelmetek a legfontosabb!

Foglalj MOST időpontot online!

Mostmár nem kell napokig kergetnünk egymást telefonon.  Gyorsan és egyszerűen foglalhatsz magadnak időpontot a Phoenix Szépségszalonba! A naptárban a szabad időpontok közül kiválaszthatod a számodra legjobb dátumot, amit akár később módosíthatsz is, ha véletlen mégse jó.

Kecskemét, Izsáki út 4. G/4 földszint 11.

0620/4966439

barbara.juhasz95@gmail.com

Hétfő: zárva
Kedd-péntek: 9.00 – 17.00
Szombat: sminkek készítése egyéni bejelentkezés alapján
Vasárnap: zárva

Vendégeink maximális kényelme érdekében a szalonban bankkártyával is fizethetsz!

Kizárólag magánszemélyeket áll módomban kiszolgálni!