You are currently viewing 5 tipp a téli bőrápoláshoz

5 tipp a téli bőrápoláshoz

  • Post author:
  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments

5 trükk a télen is ragyogó bőrért!

Mutatom, mit tehetsz ebben az évszakban!

Bőrünket állapotát sok tényező befolyásolja. Ilyen például az időjárás. Minden évszaknak megvannak a jellegzetességei és kihívásai. Bár a hideg idő és a száraz levegő nem tesz jót, mégis kozmetikai szempontból ez egy csodás időszak, hiszen ilyenkor belevethetjük magunkat a bőrszépítő kúrákba és bátran használhatunk gazdag krémeket és olajokat

A következő alapszabályokra mindenképp érdemes odafigyelned!

FÉNYVÉDŐ

  • Nem lehet elégszer hangsúlyozni: Használj fényvédőt!
    Ebben az időszakban, bár nem süt annyit a nap, mégis elengedhetetlen a fényvédelem, hiszen a káros UV sugarak ugyanúgy hatnak bőrünk állapotára. Egy jó minőségű fizikai fényvédővel megóvhatod bőrödet a nem kívánt foltosodástól, korai bőröregedéstől és egyéb káros mellékhatásoktól. De emellett egy jó termék ápolja is a bőrödet, jó sminkalapot biztosít.

Nappali krémek

  • Cseréld le a nyári, vizes bázisú, könnyed krémedet. Ilyenkor érdemes váltani, hiszen más hatások érik a bőrt kívülről és az a termék ami nyáron hatásos volt, nem biztos, hogy télen is a legjobb választás lesz. Nyúlj a testesebb, olajokban gazdagabb textúrák felé.

Ints búcsút a bőrproblémáknak

  • Ez a tökéletes időszak arra, hogy igénybe vedd a Phyt’s glikolsavas hámlasztó kúrát! Ha pigmentfoltokkal küzdesz, vagy problémás a bőröd, esetleg a tág pórusoktól, hegektől szeretnél megszabaduln, vagy csak a ráncok csökkentése a cél, a legintenzívebb eredményt a hámlasztó kúra fogja megadni.

Jöhetnek a szérumok

  • Olajos szérumokat elő! A nyári nagy melegben nem biztos, hogy el tudod viselni, de most itt az alkalom, hogy esténként tiszta növényi olajos szérumokat használj. Hamar meg fogod látni, hogy kár ezek nélkül élni.ne hanyagold el a tested

  • A testünk bőre ilyenkor teljesen kiszárad. A forró fürdők, a hideg levegő, a fűtés miatti száraz levegő mind mind rossz hatással van rá. Pár aprósággal viszont könnyen segíthetsz rajta: pl.: használj jó minőségű testápolót, ne fürödj túl sokszor forró vízben és hetente radírozd le magad, vagy használj száraz kefét erre a célra.

Vélemény, hozzászólás?