Munkám során figyelembe veszem az egyéniséget és ahhoz alakítom a sminket, mely kiemeli arcod szépségét.

A kevesebb néha több...

  • Szerintem már nem divat a „maszk hatás” és, hogy hatalmas sminkréteggel fedjük el bőrünket és rajzoljuk újra arcunkat. Sokkal szebb, ragyogóbb hatást érhetünk el ha itt is a természetességre törekszünk. Ha minőségi anyagokat használunk, a megfelelő technikával gyönyörű sminket készíthetünk

Mitől lesz tartós a smink?

  • Úgy gondolom -és a tapasztalat is azt mutatja- ,hogy mint mindenhol, itt is fontos a bőrápolás. Egy rendszeresen ápolt, kezelt bőrön nem csak szebben mutat a smink, de tartósabb is. Tehát az alapoknál kell kezdeni és nem szabad véletlenül sem kihagyni a letisztítást, krémezést esetleg radírozást!

Mi a különbség az alkalmi és a menyasszonyi smink között?

Bár minden sminknél arra törekszünk, hogy szépségedet maximálisan támogassuk, a menyasszonyi sminkben mégis van egy plusz varázs, amelytől igazán különleges lesz. A menyasszonyoknál az a cél, hogy különlegesen szépnek és ragyógónak érezzék magukat.

Alkalmi smink

  • Kb 1 órahosszát kell rászánni. Ha nem voltál még nálam, az elején egy gyors konzultációval kezdjük, hogy kicsit ismerkedjünk és átbeszéljük mire vágynál igazán. (Emiatt az első alkalommal kérlek plusz 10 percet szánj rá.) 
  • Ára: 18.500 Ft.
  • Műszempilla felhelyezés: +3.500 Ft.

Menyasszonyi smink

  • A menyasszonyi sminkhez tartozik egy próbasmink ami benne van az árban. A próbát érdemes az esküvő előtti egy- két hétben megejteni, hogy a „nagy napon” tökéletesen azt kapd, amit megálmodtál. Illetve az árban benne van egy kis csomag, mely tartalmazza a rúzst, amit feltettünk, vattát, vattapálcát és egy frissítő arcpermetet. 
  • Ára: 38.000 Ft
  • A kiszállás helyszínre + 3.800 Ft. Kecskeméten belül. Kecskméten kívül eső helyszínnél ez a díj változhat.
  • Műszempilla felhelyezés +3.500 Ft

Kedvezmények

Tartalma: 1-1 alkalmi smink
Minimum 4 fő esetén.
18.500 Ft./fő  HELYETT 16.000 Ft./fő

Tartalma: Menyasszonyi smink a próbasminkkel + Feltöltő, ellazító, hidratáló kezelés
(Aqua Phyt’s) 
58.500 Ft HELYETT 53.000 Ft.

Cím

Kecskemét, Izsáki út 4./G földszint 11. sz. (Erzsébet lakópark)

Telefonszám

0620/4966439

E-mail Cím

barbara.juhasz95@gmail.com