PHYT'S White Bio Activ - WBA Pigmentfolthalványító kezelés

Először is, mi is az a pigmetnfolt és miért alakul ki?

Bőrünk a napfény okozta károk elleni védekezés érdekében termeli a melanint. Tehát minél több napfény ér minket, ezek a sejtek annál aktívabban termelik ezt a barnás festékanyagot. A probléma akkor kezdődik, amikor ez a termelés egyenetlen és foltokban jelenik meg a bőr felszínén. Ezt több dolog is okozhatja, pl.: gyógyszerek, különböző kozmetikai termékek, hormonális zavar, vagy az egyensúly felborulása.
Azt viszont fontos tudni, hogy amellett, hogy megpróbáljuk megtalálni a probléma gyökerét, sok mindent tehetünk annak érdekében, hogy haványítsuk őket és megakadályozzuk a megjelenésüket.

0. Lépés:

FÉNYVÉDELEM! Már a csapból is ez folyik, ennek ellenére sokan mégis városi legendának tartják a fényvédő használatának valódi indokoltságát. A prevenció a pigmentfolt halványításánál kulcsfontosságú. Hiszen egy megjelent foltot már sokkal nehezebb eltüntetni, mint megelőzni azt. Itt viszont fontos tisztában lennünk azzal, milyen terméket választunk és hogyan alkalmazzuk azt. Ezzel kapcsolatos bejegyzést is találsz a weboldalon, vagy érdeklődj nálam személyesen!

Mit tehetünk a kozmetikában és otthon?

  • A pigmentfolt halványításnál kúrákban kell gondolkodni. A White Bio Active (WBA) kezelés azért nagyon különleges mert PWE fitokomplexet tartalmaz. Ez a komponens egymással szinergiában lévő, halványító hatású növényekből áll ( medveszőlő, zeller, bazsalikom, cickafark, petrezselyem, stb. ) Hatóanyagai, mint az arbutin, a C vitamin, a niacinamid hatékonyan szállnak szembe a foltokkal. A kúra minimum 6 alkalomból áll, amit hetente kell ismételni. 
  • Elengedhetetlen, hogy a kabin kezelések mellett otthon is megfelelően ápoljuk a bőrt és segítsük a folyamatosan koptatást, haványítást. Ehhez nyújt segítséget a WBA otthoni csomagja. Ezek a termékek ugyanúgy tartalmazzák a különleges PWE összetevőt, mint a kezelés termékei. Találsz köztük lemosót, nappali- és éjszakai krémet, radírt, szérumot, pakolást.

Ősszel szeretnék egy kis kedvezménnyel kedveskedni!

Az októberi kezelések mellé vásárolt otthoni termékeket 25%-kal olcsóbban vásárolhatod meg! Legyen az 3, 4 vagy 5 termék, a végösszegből levonjuk a kedvezményt. 

A kedvezmény kizárólag a WBA halványító sorozat termékeire vonatkozik és kizárólag októberben él az akció. Ha szeretnél a kúráról és a termékekről többet tudni, keress bizalommal!

Cím

Kecskemét, Izsáki út 4./G földszint 11. sz. (Erzsébet lakópark)

telefonszám

0620/4966439

e-mail cím

barbara.juhasz95@gmail.com