Illóolajok és növényi olajok a kozmetikában!

Az illóolajok képesek eljutni a bőr mélyebb rétegeibe, sőt mivel nem marad meg a bőr felszínén, a véráram közvetítésével azonnal a szervekhez és sejtekhez jut. Igazából ez az oka annak is, hogy a Phyt’s kezeléseknél nem használunk gépeket. Mivel a mesterséges hatóanyagok, ásványi olajok nem szívódnak be jól maguktól, szükséges a gépi segítség a bejuttatáshoz. Az növényi olajok viszont könnyedén, gyorsan felszívódnak és értékes hatóanyagaik rögtön a megfelelő sejtekhez kerülnek. 
Vitaminokat, antioxidánsokat, foszfolipideket, ásványi anyagokat tartalmaznak. Felépítésük hasonló a bőr zsíranyagaihoz, ez teszi lehetővé a könnyed felszívódást.

Fontos!

  • Mindig 100%-os tisztaságú, természetes olajat használjunk. Ne tartalmazzon mesterséges anyagokat!
  • Sajnos a legtöbb termékben ásványi olaj található, ami nem jó a bőr számára, ezért figyeljünk rá, hogy mindig növényi olajat tartalmazó termékeket vásároljunk.
  • Zsíros, olajosan fénylő bőrűeknek is ajánlom az olajok használatát. Szárítás helyett inkább szuper hatóanyagokkal töltsd fel a bőröd! A tömjén eukaliptusz, mentol, kámfor csodákra képes az ilyen bőrtípusnál. 
  • Használatkor fontos tisztában lenni azzal, mit mire használunk és a mennyiségre is ügyelni kell. 
  • Felszívódásukat segíti ha felvitel előtt alaposan tonizált a bőr. Tehát először használd a bőrtípusodnak megfelelő tonikot, majd az olajat/ szérumot!

Kérd Naturo-esthétique kozmetikus véleményét! Próbáld ki a Phyt's kezeléseit és termékeit, győződj meg az illóolajok és természetes anyagok nélkülözhetetlen hatásáról!

Cím

6000 Kecskemét, Lóverseny utca 29.

telefonszám

0620/4966439

e-mail cím

barbara.juhasz95@gmail.com