You are currently viewing Bio bőrápolás környezetbarát módon

Bio bőrápolás környezetbarát módon

 • Post author:
 • Post category:Blog
 • Post comments:0 Comments

A Phyt’s új termékcsaládjával kimaxolta a környezetbarát arcápolás fogalmát. Kecskeméten a Phoenix Szépségszalonban mostmár megtalálhatod a legújabb termékeket, melyek csomagolásukban, kialakításukban 100%-ban megfelelnek a zero waste filozófiának. Az új család neve: SOLID

A cég eddig is törekedett a tudatosságra, a környezet megóvására. Amellett, hogy biokozmetikumaik képesek felvenni a versenyt a mesterséges kozmetikumokkal, újabb és újabb ötletekkel állnak elő annak érdekében, hogy a természetet óvni tudják. Számomra elképesztő, hogy egy márka ennyi mindenre odafigyel és mindenben a maximalizmusra törekszik.

 

Tudtad?

 • A Phyt’s az egyetlen márka, amely valóban nem tartalmaz semmilyen mesterséges adalékanyagot. Még a COSMEBIO minősítés is megengedi a gyártóknak, hogy 5% kemikália kerüljön a termékekbe, hiszen elég nehéz enélkül stabilizálni, tartósítani és megfelelő konzisztenciát elérni. A Phyt’s megugrotta ezt az akadályt is. Így mikor tőlünk vásárolsz, biztosan tudhatod, hogy olyan márkát támogatsz, akik a te igényeid kielégítése mellett figyelmet fordítanak a biológiai lábnyomunk csökkentésére is.

Az új termékcsalád csomagolása környezetbarát, újrahasznosítható.

Kis helyigényű, amivel jelentősen csökken a szállítás és csomagolás okozta környezetterhelés.

Vegán és állatkísérletektől mentes.

A lehető legtöbb helyi alapanyaggal dolgoznak, amit a franciaországi gyárban dolgoznak fel.

Támogatják a helyi munkaerőpiacot és a sérült embereket.

Mitől más még ez a sorozat?

 • Nagyon különleges, tömbös alakba öntötték őket. Innen jött a név is SOLID, az az SZILÁRD. Az otthoni bőrápolási rutinod során te is lehetsz tudatos és környezetbarát, miközben nem kell megalkudnod és lemondanod a legjobb kozmetikumok nyújtotta minőségről!
  + a repülőgépre is könnyedén felviheted, hiszen nem folyékony kiszerelésű. 😉

A SOLID termékek között találsz:

 1. Gyengéd lemosót, amit arcra és szemre is alkalmazhatsz. Kifejezetten ajánlott érzékeny szeműeknek és akik kontaktlencsét viselnek.
 2. Arcradírt, melyet minden bőrtípus használhat.

 3. Hidratáló „krémet” gyengéd kókuszos illattal. Bársonyosság, selymessé varázsolja a bőrt.

 4. 2 in 1 Sampon és Tusfürdő a puha bőrért és hajért.

 5. Testradírt minden bőrtípus számára.

Fontos!

Ezek a termékek kinézetük miatt ne tévesszenek meg, nem szappanok! A termékek szappan mentes formulák, melyek gazdag hatóanyagtartalommal garantálják az eredményt.

Vélemény, hozzászólás?