Kezelések

Bio arckezelések:

A világ egyetlen 100%-ban természetes termékcsaládját használom, aminek fő jellemzője a kiemelkedő hatékonyság és a kellemes, elegáns formula.  A kezelés exkluzív, egyedi és mindemellett bio! Minden bőrtípus megtalálja a számára megfelelő kezelést. 

Alkalmi és menyasszonyi smink

A smink készítésénél fontosnak tartom, hogy az arc alapvető szépségjegyeit hangsúlyozzuk ki. A színek harmonizálása – egy jól megválasztott rúzs, vagy szemhéjfesték – gyönyörűen kiemeli a természetes szépségünket.

Varázsold igézővé a tekintetedet szempilla liftinggel

Ha úgy érzed szempillaspirál nélkül nem is látszódik, hogy van pillád, viszont természetes módszerrel szeretnéd kicsit látványosabbá tenni, akkor ez a te szolgáltatásod!

 

Tudj meg többet a kezelésről és próbáld kiTe is!

Ajándékkártya a Phoenix Szépségszalonba

Ajándékozd a feltöltődés élményét! Ki ne vágyna egy óra ellazulásra, regenerálódásra lágy zene, halk fény és kellemes masszázs kíséretében? Tökéletes minden Nő számára születésnapra, nőnapra, karácsonyra vagy bármilyen alkalomra.

A szalonban bankkártyával is tudsz fizetni!

Sokszor okozott már problémát neked is, hogy nem volt nálad készpénz? Én több vendégemnél tapasztaltam a folytonos pénzfelvételi tortúra miatt, hogy nem tudták igénybe venni kedvenc szolgáltatásukat, vagy késtek vagy esetleg el is felejtették.

Szerencsére, mostmár ha a Phoenix Szépségszalonba jössz, nem kell az automatáknál plusz köröket futnod! 😉

Számomra a Ti kényelmetek a legfontosabb!

Foglalj MOST időpontot online!

Mostmár nem kell napokig kergetnünk egymást telefonon.  Gyorsan és egyszerűen foglalhatsz magadnak időpontot a Phoenix Szépségszalonba! A naptárban a szabad időpontok közül kiválaszthatod a számodra legjobb dátumot, amit akár később módosíthatsz is, ha véletlen mégse jó.

CÍM

Kecskemét, Izsáki út 4./G földszint 11. sz. (Erzsébet lakópark)

TELEFONSZÁM

0620/4966439

e-mail cím

barbara.juhasz95@gmail.com